Jul, gås & krås

2 och 4 november    

Varmt välkommen att följa med på en spännande kombination: Julmarknad och Gåsamiddag!

 

Vi inleder dagen på hemtrevliga Sånnagården där vi serveras en god smörgås och kaffe. På gården finns en välförsedd presentbutik som vi kan botanisera i. Därefter åker vi till Åstorps spettkaksbageri. Här får vi se hur tillverkningen går till, vi får smakprov och även möjlighet att handla.

 

Så har det blivit dags för den fina julmässan, Skånes största i sitt slag, på slottet Wrams Gunnarstorp! Här bjuds besökarna på en julmässa helt enligt gamla svenska traditioner. Över 80 av landets bästa hantverkare berättar gärna för oss om sitt hantverk och i matboden finns alla möjliga och omöjliga juldelikatesser samlade.

 

Nu väntar vår klassiska Gåsamiddag som vi avnjuter på traditionsrika Hurva Gästgifveri. Svartsoppa (eller alternativ soppa), gås med alla tillbehör och som avslutning serveras vi skånsk äppelkaka med hemmagjord glass. Få saker smakar så bra som en välbakad äpplakaga …

Mätta och belåtna tar vi därefter plats i vår bekväma buss och åker hemåt, nöjda efter en dag i julens och gåsens tecken!

 

Pris: 930 kr

 

Betalning senast två veckor innan avresa.

Vid senare bokning sker betalning omgående.

 
 
Priset inkluderar: Resa i helturistbuss t/r, förmiddagskaffe och smörgås på Sånnagården, gåsamiddag på Hurva Gästgifveri, besök och arrangemang enligt program samt reseledarservice.
Upphämtning (med reservation för tider):
Thells S Sandby

kl.

07.45

Godsmagasinet Lund

kl.

08.00

Malmö Opera Malmö

kl.

08.30

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

09.00

Tågstationen Landskrona

kl.

09.20

Hamntorget Helsingborg

kl.

09.40