Skånejul

24 november 2018

                                

Välkommen att uppleva en äkta skånejul med oss!

Vi lämnar våra hemorter på morgonen för att styra kosan mot norra Skåne med alla härligheter!

Dagen inleder vi på hemtrevliga Flinckmans Café i Sireköpinge. Här kommer vi i riktig julstämning! Överallt är det pyntat, och i den charmiga butiken kan vi hitta "allt från förr till framtid".

 

Vi fortsätter färden till Trästället i Skyrup, där väntar 4000 kvm med inredningsdetaljer, smide, hantverk, glas, presentartiklar och mycket mer på oss.

 

Så har det blivit dags för den fina julmässan på Hässleholmsgården! Här samlas ett hundratal utställare varje år och låter oss uppleva en äkta, gammaldags, skånsk julmässa, Vi hittar hantverk och hemslöjd av bästa kvalitet, hemlagat godis, julkorv, vackra bruksföremål, keramik och hembakat bröd!

 

Dagens julbord avnjuter vi på traditionsrika Hovdala Slottsrestaurang. Sill, lax, ål, julskinka, Jansson, ost, dessertbuffé, gröt, julgodis … för att bara nämna några av alla de smaker som väntar! Julbordet har blivit utsett till ett av Skånes fem bästa, och allt är hemlagat med lokala råvaror. Mätta och belåtna tar vi därefter plats i vår bekväma buss och åker hemåt, nöjda efter en dag i julens tecken!

 

                                

 

Pris:  940 kr

Betalning senast två veckor innan avresa.

Vid senare bokning sker betalning omgående.

 

 

 

 

Priset inkluderar: Resa i helturistbuss t/r, förmiddagskaffe och smörgås på Flinckman´s Café, Hovdala Slottsrestaurangs Stora Julbord, besök på trästället i Skyrup, entré till den fina julmässan på Hässleholmsgården, arrangemang enligt program samt reseledarservice.
 
 
Upphämtning (med reservation för tider):
Thells S Sandby

kl.

07.15

Godsmagasinet Lund

kl.

07.30

Malmö Opera Malmö

kl.

08.00

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

08.20

Tågstationen Landskrona

kl.

08.40

Hamntorget Helsingborg

kl.

09.00