Julmarknad i Bremen

1-3/12     Fulltecknad!

 

Upplev Bremens gnistrande julmarknad med oss! I denna stadsmusikanternas stad utstrålar hela stadskärnan julstämning med förföriska dofter av brända mandlar och Glühwein, stämningsfull julmusik och många trevliga butiker att julfynda i. Välkommen!

 

Dag 1. # 1/12 Under morgonen lämnar vi Skåne och tar oss via Öresundsbroförbindelsen och färjan till Puttgarden. Väl på tysk mark försvinner milen snabbt, och vi tar pauser för lunch och kaffe innan vi anländer till Bremen. Vi checkar in på *****Swissôtel. Bättre kan vi inte bo! Dagen avrundas med en god middag på vårt hotell och för de som önskar bjuder vi på en stadspromenad där vi får bekanta oss med gamla stan, de kända Schnoor-kvarteren och givetvis Roland och Stadsmusikanterna.

 

Dag 2. # 2/12 Efter den härliga frukostbuffén har vi hela dagen till fritt förfogande! Bremen är en trivsam stad, här hittar vi trevliga butiker, mysiga gränder och genuina restauranger och caféer. Och en av Tysklands absolut bästa julmarknader! Njut av den gemytliga stämningen, doften av Glühwein och brända mandlar och marknadsståndens glittrande utbud. Fynda julklappar och passa på att besöka något av Bremens fina museer. Prova en riktig tysk Bratwurst, kanske med en Becks Bier, bryggd just här, därtill? Under kvällen strålar vi samman och intar ännu en god middag på en trevlig restaurang.

 

Dag 3. # 3/12 Det har blivit dags att efter den fina frukostbuffén lämna Bremen för denna gång och styra kosan norröver. Vi tar både kaffe- och lunchpaus innan vi åter tar båten från Puttgarden till Danmark. Under resans gång gör vi ett stopp så de som vill kan handla lite starkare varor med sig hem. Under kvällen är vi tillbaka i Sverige, nöjda efter en mysig, rolig och julig Bremenhelg!är vi tillbaka, säkert många fina minnen rikare!

 

Pris: 2 890 kr                                                          Enkelrumstillägg: 790 kr

Anmälningsavgift: 500 kr

Sista boknings- inbetalningsdag: 1 november

 

Priset inkluderar: 3 dagars resa i helturistbuss t/r, 2 övernattningar i dubbelrum på *****Swissôtel Bremen med halvpension (endast frukost dag 2), middag på lokal restaurang dag 2, utflykter och arrangemang enligt program samt reseledarservice.
Upphämtning (med reservation för tider):
Hamntorget Helsingborg

kl.

05.35

Tågstationen Landskrona

kl.

05.55

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

06.15

Thells S Sandby

kl.

06.30

Godsmagasinet Lund

kl.

06.45

Malmö Opera Malmö

kl.

07.15