Julmarknad i Rostock

11-12/12

 

Den gamla hansastaden Rostock välkomnar oss med en av Tysklands största julmarknader. Vi bor utmärkt på Penta Hotel . Välkommen att följa med oss till glittrande julstämning och gemytlig atmosfär!

 

Dag 1.# 11/12 Förväntansfulla startar vi vår resa, och genom Danmark kommer vi till Gedser varifrån vi tar färjan till Rostock. Ombord har vi gott om tid både att shoppa och få något till livs.

 

Väl på tysk mark kör vi till stadskärnan och vårt fina Penta Hotel beläget mitt på gågatan i Rostock. Strax utanför hotellet hittar vi den långa gågatan, kantad av trevliga butiker och julmarknadsbodar. Njut av den gemytliga stämningen, doften av Glühwein och brända mandlar och utforska bodarnas skimrande utbud. Fynda julklappar och ta en paus på ett trevligt café. Vi har hela eftermiddagen och kvällen på oss att upptäcka Rostock!

 

Dag 2.# 12/12 Hotellets härliga frukostbuffé inleder dagen på bästa sätt. Säkert lockar julmarknaden och butikerna oss igen, och varför inte passa på att besöka den mäktiga Mariakyrkan? Under eftermiddagen startar hemresan, och innan vi tar färjan till Gedser besöker vi BorderShop i färjeläget för proviantering. Under kvällen är vi hemma igen med julstämning och roliga minnen från en givande resa!

 

Pris: 1 590 kr                                                          Enkelrumstillägg: 300 kr

Anmälningsavgift: 300 kr

Sista boknings- inbetalningsdag: 11 november

 

Priset inkluderar: 2 dagars resa i helturistbuss t/r, övernattning i dubbelrum på ****Pentahotel Rostock med frukost, arrangemang enligt program samt reseledarservice.
Upphämtning (med reservation för tider):
Hamntorget Helsingborg

kl.

04.20

Tågstationen Landskrona

kl.

04.40

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

05.00

Thells S Sandby

kl.

05.15

Godsmagasinet Lund

kl.

05.30

Malmö Opera Malmö

kl.

06.00