Julshopping i Lübeck

 

december

3december

8 december

15 december

 

                                                                           Thells julklassiker!

  

Ta tillfället i akt och besök den stämningsfulla staden Lübeck och dess mysiga julmarknad. På den vackra rådhusplatsen står julstånden tätt och lockar till god mat, gott att dricka och många fina fynd. Upplev Tyskland och en heldag i julens tecken!

 

Tidig morgon lämnar vi Skåne och tar oss genom Danmark mot Rödby och båten till Puttgarden. På färjan finns möjlighet att äta lite frukost och ladda för dagen. Väl framme i Tyskland gör vi ett stopp i Heiligenhafen där det finns möjlighet att inhandla lite dryckesvaror innan vi rullar vidare mot den gamla Hansastaden Lübeck. Vid elvatiden anländer vi till Lübeck där julmarknadens kommers är i full gång. Sedan har ni hela dagen på er att mysa på marknaden, äta något gott och njuta av riktig julstämning.

 

För er som vill, fortsätter bussen till Citti Park (ett stort shoppingcenter) efter att ha stannat till i centrum. Här spenderar ni cirka två timmar innan bussen hämtar upp er och tar er tillbaka till centrum så att även ni får ta pulsen på en äkta tysk julmarknad.

 

Kl. 17.00 är det så dags att påbörja vår resa hemåt. Vi åker upp mot Puttgarden och färjan som tar oss över till Danmark igen. Vi beräknas vara hemma vid våra avstigningsorter runt 22-tiden.

 

Pris: 470 kr

 

Betalning senast två veckor innan avresa.

Vid senare bokning sker betalning omgående.

 
 
Priset inkluderar: Resa i helturistbuss t/r samt reseledarservice.
Upphämtning (med reservation för tider):
Hamntorget Helsingborg

kl.

04.05

Tågstationen Landskrona

kl.

04.25

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

04.45

Thells S Sandby

kl.

05.00

Godsmagasinet Lund

kl.

05.15

Malmö Opera Malmö

kl.

05.45