Festligt nyårsfirande på Lüneburgerheden

30/12 2017 - 1/1 2018     Fulltecknad!

 

Välkommen att följa med oss till en gemytlig nyårshelg på Lüneburgerheden! Vi bor fint på ***Helnan Hotel i Reinstorf, strax utanför den gamla hansastaden Lüneburg. Fackelvandring, besök i Lüneburg och ett festligt nyårsfirande med galabuffé inklusive drycker, dans, fyrverkeri och bubbel borgar för en glad helg!

 

Dag 1.# 30/12 En fin nyårshelg ligger framför oss då vi förväntansfulla tar sikte mot Rödby och färjan till Puttgarden. Vi inleder med ett inköpsstopp innan vi kommer till trivsamma Lübeck. Här får vi tid att strosa runt på egen hand, kanske besöka berömda ”marsipankonditoriet” Niederegger och äta en bit mat.

 

Under eftermiddagen kommer vi fram till vårt utmärkta ***Helnan Hotel, beläget i den lilla byn Reinstorf. På hotellet finns pool, olika bastur, restaurang och en trevlig bar. Alla rum har bad/wc, tv och minibar. Här kommer vi att trivas! Kvällen inleds med en fackelvandring genom byn där vi bjuds på rykande Glühwein. Därefter sätter vi oss till bords och avnjuter en vällagad middag. Kanske lockar baren med något gott att avrunda dagen med.

 

Dag 2.# 31/12 Nyårsafton Hotellets välsmakande frukost inleder nyårsafton. Vi går ombord på vår bekväma buss och åker den korta sträckan till mysiga Lüneburg. För de som önskar erbjuder vi en liten stadspromenad varefter vi har gott om tid att utforska denna pärla! Här hittar vi vackra byggnader, trevliga gågator, inbjudande butiker och gemytliga caféer.

 

Åter på hotellet kan vi ta det lugnt innan kvällen inleds med en välkomstdrink. Vi tar plats vid de festligt dukade borden, och sedan väntar en läcker galabuffé. Därefter bjuds det på dansmusik och vid midnatt skålar vi in det nya året 2016 med ett glas sekt medan vi beundrar det vackra fyrverkeriet och önskar varandra ”Gott Nytt År”! Vi bjuds på nattamat, festen och dansen fortsätter och kanske är det något nyårslöfte på gång …

 

Dag 3.# 31/12 Nyårsdagen På årets första dag unnar vi oss sovmorgon, och kan i lugn och ro njuta av hotellets goda "Katerfrühstück", sjusovarfrukost. Vi startar hemfärden och under tidig kväll är vi hemma igen efter en gemytlig och glad nyårsresa.

 

Pris: 3 680 kr                                                          Enkelrumstillägg: 580 kr

Anmälningsavgift: 500 kr

Sista boknings- inbetalningsdag: 30 november

 

Priset inkluderar: 3 dagars resa i helturistbuss t/r, 2 övernattningar i dubbelrum på ***Helnan Hotel Reinstorf med halvpension, nyårsfirande – välkomstsekt, galabuffé, (fri dryck, öl, vin, sekt samt alkoholfria alternativ, under nyårsaftonkvälls firande fram till kl. 02.00 på nyårsdagens morgon), dans, nattamat, utflykter och arrangemang enligt program samt reseledarservice.
Upphämtning (med reservation för tider):
Hamntorget Helsingborg

kl.

05.20

Tågstationen Landskrona

kl.

05.40

Shell-macken Löddeköpinge

kl.

06.00

Thells S Sandby

kl.

06.15

Godsmagasinet Lund

kl.

06.30

Malmö Opera Malmö

kl.

07.00