Thells Reseträff 2018

3-4 februari

10-11 februari

 

Hjärtligt välkomna!

 

2018 års upplaga av vår uppskattade reseträff går av stapeln i den polska bad- och spaorten Świnoujście. Vi bor bra på slitternya *****Radisson Blu Resort, beläget nära strandpromenaden. Vårt nya reseprogram presenteras och vi får tid att både upptäcka vår värdort och njuta av hotellets faciliteter. Det blir även tillfälle till inköp under resan.

 

Dag 1. Glada och förväntansfulla samlas vi under morgonen för färd till danska Gedser. På färjan till Rostock avnjuter vi den fina frukostbuffén och kan även besöka butiken och sondera utbudet.

 

Väl framme i Tyskland kör vi österut till ön Usedom, en ö som idag delas av Tyskland och Polen. Precis över gränsen ligger Świnoujście, en stad med anor från mitten av 1700-talet då den grundades av Fredrik II av Pommern och gavs namnet Swinemünde. Vi får här tid att på egen hand strosa runt i stadens centrum och besöka gågatan.

 

Under eftermiddagen inkvarterar vi oss på vårt hotell som ligger nära strandpromenaden. På hotellet finns bl a pool, bastu, bar och restauranger. Tidig kväll samlas vi för en välkomstdrink och en presentation av vårt nya reseprogram innan vi bjuds på en god middagsbuffé. Efter middagen blir det musik och tillfälle till dans!

 

Dag 2. Dagen inleds med en härlig frukostbuffé! Mätta och belåtna kliver vi ombord på våra bekväma bussar och åker till Rostock och Bordershop. Här kan de som önskar inhandla goda drycker, konfektyr och annat. Därefter åker vi ombord på färjan till Gedser.

 

Ombord bjuds vi på båtens goda All inclusive Buffé med stort urval av både för-, huvud- och efterrätter, öl, vin och alkoholfria alternativ samt olika kaffespecialiteter.

 

Åter i land fortsätter vi nöjda färden hemåt och snart återser vi våra hemorter efter en trevlig, omväxlande helg!

 

 

Pris: 1 760 kr                                                          Enkelrumstillägg: 290 kr

Tänk på att våra reseträffar är populära.

Vi har ett begränsat antal platser varför ”först till kvarn” gäller.

 

Priset inkluderar: 2 dagars resa i en av Thells förstklassiga helturistbussar t/r, övernattning i dubbelrum på *****Radisson Blu Resort, besök och underhållning enligt program samt reseledarservice.

 

Måltider som ingår:

Dag 1. Utresan: Frukostbuffé

Hotellet:

Välkomstdrink, Middagsbuffé exkl dryck, frukostbuffé

Dag 2. Hemresan: Middagsbuffé inkl dryck

Upphämtning (med reservation för tider):
Hamntorget Helsingborg

kl.

04.20

Tågstationen Landskrona

kl.

04.40

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

05.00

Thells S Sandby

kl.

05.15

Godsmagasinet Lund

kl.

05.30

Malmö Opera Malmö

kl.

06.00

 

Betalningsfrist 14 dagar från bokningsdatum.

Speciella avbeställningsregler gäller på den här avgången.*

 

*Avbeställningsregler:

För avbokningar fram till 30 dagar före avgång återbetalas hela beloppet minus en expeditionsavgift om 150 kr. Vid senare avbokning tillgodoräknas hela beloppet er kundpott och kan därmed utnyttjas på kommande resor. Ingen annan återbetalning är möjlig.