SPA-Weekend i Kolobrzeg

 22/3 - 25/3 2018

 

Hytt endast på utresan. Alla hytter är utsideshytter.

 

Thells klassiska SPA destination, Hotel Aquarius i Kolobrzeg i Polen, erbjuder ett perfekt tillfälle att koppla av och umgås under avslappnade former.

 

Hotel AQUARIUS SPA är ett modernt 5-stjärnigt hotell, beläget i Kolobrzegs turistområde med ca 200 meter till stranden och 600 meter till centrum. Här kan du njuta av behandlingar för ansikte och kropp, olika former av massage, från det klassiska till orientaliska eller varför inte använda en del av tiden till att träna i gymmet. Ät en god lunch i restaurangen eller ta på badkläderna och spendera en del av dagen i det stora aquacentret som omfattar stor pool med separata motionssimbanor, bubbelbad, bastu, vattenstrålemassage, mm. Närheten till havet öppnar för ytterligare möjligheter till motion eller avkopplande promenader.

 

Dag 1. # 22/3 Torsdagskväll stiger vi ombord på en våra fina bussar. Färden går sedan mot Ystad där vi embarkerar Unity Lines färja M/S Polonia med destination Świnoujście. Ombord får vi tilldelat våra hytter innan vi samlas för en lättare gemensam måltid i Royal Restaurant. Därefter är kvällen fri för båtens olika nöjen, barbesök, taxfreeshopping och underhållning. En härlig helg har tagit sin början och i trevligt sällskap rundar vi av kvällen innan vi kryper till sängs.

 

Dag 2-3. # 23/3 - 24/3 Tidig morgon når vi Świnoujścies hamn och efter en god frukost sätter vi oss åter på bussen. Väl i land har vi ca 2,5 timmes bussfärd innan vi har nått vår destination i Polen och checkar in på Hotel Aquarius. Sedan följer två dagar där vi njuter av god mat och härlig natur i trevligt sällskap.

 

Hotellets wellnessområde står öppet för alla hotellgäster och de som vill utnyttja hotellets SPA avdelning kan förboka behandlingar via Thells Bussar innan avresa. Tiderna för era behandlingar ligger då och väntar på er vid incheckningen.

 

Dag 4. # 25/3 Efter en sista god hotellfrukost återser vi vår buss. Klockan 13.00 lägger M/S Polonia ut från Świnoujścies hamn. Under överfarten hem ges det gott om tid att utforska färjans utbud av mat, shopping och nöje innan vi når Ystad hamn kl. 20.15 efter en skön och avkopplande långhelg.

 

Pris: 2 840 kr                                                          Enkelrumstillägg: 650 kr

Enkelhyttstillägg: 380 kr

Anmälningsavgift: 500 kr

Sista boknings- inbetalningsdag: 20 februari

 

Priset inkluderar: 4 dagars resa i helturistbuss t/r, färjeöverfart Ystad – Świnoujście t/r med del i utsides dubbelhytt på utresan (alla hytter ligger ovan vattenlinjen), 2 hotellövernattningar med frukost på *****Hotel Aquarius, lättare måltid (kallskuret) ombord på M/S Polonia första kvällen samt reseledarserviec.

 

Obs! Hytt ingår endast på utresan. Önskas hytt även på hemresan går det att köpa hyttbiljett direkt på plats i båtens reception.

Utsides dubbelhytt/dag: 400 kr

 

Hotel AQUARIUS SPA:

Middagsbuffé 80 PLN, à la carte från 35 PLN.
Upphämtning (med reservation för tider):
Hamntorget Helsingborg

kl.

18.35

Tågstationen Landskrona

kl.

18.55

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

19.15

Thells S Sandby

kl.

19.30

Godsmagasinet Lund

kl.

19.45

Malmö Opera Malmö

kl.

20.15

  

 

Önskar ni SPA behandlingar på er resa, hjälper vi på Thells gärna till med era bokningar.

På vårt kontor har vi en aktuell behandlingslista. Senast en månad innan avresa behöver vi veta era val.

Vi förmedlar kontakten, ni betalar direkt till hotellet.