Nyårsfirande i Swinoujscie

30/12 2018 – 1/1 2019

  

Välkommen att följa med oss till en festlig nyårshelg i Swinoujscie! Vi bor fint på ****Hotel Interferie Medical SPA och ett festligt nyårsfirande med galabuffé inklusive drycker, dans till liveband, fyrverkeri och bubbel borgar för en glad helg! Vårt hotell har vunnit flera fina utmärkelser! Vi njuter i en vacker omgivning och firar in det nya året i goda vänners lag

 Dag 1. # 30/12

Tidig morgon lämnar vi Skåne för att påbörja resan mot Nyårsfirandet! I danska Gedser tar vi färjan över till Rostock. Under den ca 2 timmar långa överfarten finns det möjlighet att besöka, Restaurang, Cafeteria och Tax-Freebutik. Väl i Tyskland kör vi österut till ön Usedom. Denna ö delas idag av Tyskland och Polen. Precis över gränsen kommer vi in i Swinoujscie, en stad full av intressant historia med anor från 1700-talet. Det finns möjlighet att strosa runt i centrum och besöka gågatan. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt fina Hotel. På hotellet finns ett inbjudande rekreationsområde med pool, bastu och träningsmöjligheter, bowlingbanor, biljard, bar och restaurang. Vi samlas på kvällen och intar en god gemensam middag i restaurangen.

 Dag 2. # 31/12 Nyårsafton

En rik frukostbuffé inleder årets sista dag. Passa på att ta del av de vackra omgivningarna, promenera längs Östersjökusten och den fina breda stranden och andas in den friska luften! För dem som önskar arrangeras en tur till centrum. Vi är tillbaka på hotellet i tid för en god lunchbuffé (ingår i resans pris). På kvällen samlas vi igen för att gemensamt äta en härlig galabuffé där drycken ingår. Kvällen fortskrider med dans till liveband och under några glada timmar tar vi avsked från 2018 och välkomnar 2019. Det blir nattamat under kvällen. Mätta och nöjda säger vi god natt och tackar för oss!

 Dag 3. # 1/1 Nyårsdagen

Efter en skön sovmorgon väntar en härlig frukostbuffé. Mätta och belåtna har det blivit dags att lämna vårt nyårshotell för denna gången och påbörja hemresan mot Rostock där färjan väntar för resa mot Gedser. Om tiden tillåter stannar vi till på Bordershop innan vi lämnar Tyskland. Under tidig kväll är vi alla hemma igen med festliga minnen i bagaget redo att möta ett nytt år!

 

 

Pris: 3 790 kr                                                           Enkelrumstillägg: 400 kr

Anmälningsavgift: 500 kr

Sista boknings- inbetalningsdag: 30 november

 

Upphämtning (med reservation för tider):

Priset inkluderar: 3 dagars resa i helturistbuss t/r, 2 övernattningar i dubbelrum på **** Hotel Interferie Medical SPA med halvpension, lunchbuffé dag 2, nyårsfirande – galabuffé inkl. festdryck, dans till liveband, nattamat, Fritt inträde till pool, bastu och Jacuzziavdelningen, 1x saltgrotta samt 1x Hydrojet,  utflykter och arrangemang enligt program samt reseledarservice.

Hamntorget                Helsingborg                 kl. 04.20

Tågstationen               Landskrona                  kl. 04.40

Pendlarparkeringen    Löddeköpinge             kl. 05.00

Thells                            S Sandby                      kl. 05.15

Godsmagasinet           Lund                             kl. 05.30

Malmö Opera              Malmö                         kl. 06.00