Vinprovning i Tyskland

11-12/11

- mysig helg med shopping, vinprovning och trubadur!

 

Välkommen att följa med på en trevlig helgutflykt där vi kombinerar vinprovning, shopping och övernattning med middag på Lübecker Hof i Lübeck! Vår omtyckte trubadur Robban är med och förgyller kvällen!

 

Dag 1. # 11/11 Under morgonen startar vår resa söderöver. Via Öresundsbroförbindelsen når vi snart Rödby och färjan till Puttgarden.

 

Väl på tysk mark kör vi till den lilla trivsamma staden Burg. Vi inleder med att besöka den mysiga stadskärnan där det blir tid att strosa runt, kanske äta en bit och besöka några trevliga butiker. Därefter väntar en intressant vinprovning innan det blir tillfälle till inköp av både goda viner och starkare drycker.

 

Vid Lübeck svänger vi av från den stora vägen och cirka en kilometer ut hittar vi vårt hotell Lübecker Hof. Sen eftermiddag checkar vi in och under kvällen serveras vi en god middag i hotellets restaurang. Därefter underhåller vår trubadur Robban oss, givetvis kan de som önskar ta en svängom!

 

Dag 2. # 12/11 Idag tar vi sovmorgon! Efter frukostbuffén återser vi vår bekväma buss och åker mot Puttgarden. Vi tar ett kortare shoppingstopp så att de som önskar kan komplettera sina inköp.

 

Så är vi åter i Danmark och snart ser vi Öresundsbron och Malmös siluett. Tidig kväll är vi hemma i Skåne efter en avkopplande minihelg!

 

Pris: 1 430 kr                                                          Enkelrumstillägg: 250 kr

Anmälningsavgift: 300 kr

Sista boknings- inbetalningsdag: 12 oktober

 

Priset inkluderar: 2 dagars resa i helturistbuss t/r, övernattning i dubbelrum på ****Best Western nordic hotel Lübecker Hof i Lübeck-Stockelsdorf med halvpension, vinprovning med fyra röda viner och ett vitt vin, utflykter och arrangemang enligt program samt reseledarservice.

Upphämtning (med reservation för tider):
Hamntorget Helsingborg

kl.

05.35

Tågstationen Landskrona

kl.

05.55

Pendlarparkeringen Löddeköpinge

kl.

06.15

Thells S Sandby

kl.

06.30

Godsmagasinet Lund

kl.

06.45

Malmö Opera Malmö

kl.

07.15