Skip to main content

Skidresa Auffach

Boka in en fantastisk skidvecka med Thells i Österrike och upplev härlig skidåkning som passar hela familjen. De fina skidområdena Auffach, Wildschönau och Alpbachtal, erbjuder tillsammans hela 145 km pist och 47st liftar och räknas till topp 10 bland de största skidområdena i Tyrolen! Allt tillgängligt på ett och samma liftkort. Här finns skidåkning för alla, både fina pister och tre parker. Välj en aktiv sportlovsvecka och boka din skidresa med Thells bussar!

 

Sök resa

Dagprogram

Dagprogram

Dag 1. Lördag eftermiddag stiger vi på en av våra bussar och beger oss söderut genom Danmark mot färjeläget i Rödby. Lagom till middagstid kör vi ombord och under de 45 min som överfarten tar har vi tid att äta en god middag innan färjan lägger till i Puttgarden. Väl i land i Tyskland fortsätter vi söderöver mot Österrike och kör hela natten. Under resan gör vi stopp med jämna mellanrum. Naturligtvis har vi två yrkeschaufförer med på resan, som byter av varandra under natten.

Dag 2-7. Tidig söndagsmorgon anländer vi till byn Auffach och vårt fina hotell Auffacherhof****. Här väntar en god frukost innan vi kan hoppa i skidkläderna och ge oss ut i backarna för en första dag av sju dagars härlig skidåkning! Efter en första dag i skidbacken återvänder vi till hotellet och checkar in. Sedan väntar en vecka med goda middagar varvat med äkta österrikiska after ski. Vill man ta det lugnt och koppla av beger man sig till hotellets wellness avdelning. På Auffacherhof är man inte beroende av någon busstransport till liften. Här väljer man själv hur man vill lägga upp sina skiddagar. Stå redo vid liften när den öppnar, åk skidor hela dagen, ta sovmorgon, åk en stund på eftermiddagen, njut av en skön promenad, det är DU som väljer!

Dag 8-9. Efter lördagens frukost checkar vi ut från våra rum och sätter bagaget i bagagerummet. Vi har ännu en dag i pisten innan det är dags för middag på hotellet. Efter middagen är det dags att stiga ombord på bussen och hemresan tar sin början. Vi tar samma väg som på utresan. Söndag vid lunchtid är vi tillbaka i Sverige och våra avstigningsorter.

Hotell

Hotel Auffacherhof
Fyrstjärnigt hotell beläget vid liften i den fina skidområden Auffach.