Skip to main content

Tropical Islands Berlin

Du behöver inte längre resa till andra sidan jordklotet för att njuta av varmare temperaturer. Numera kan du faktiskt åka med Thells för att komma till badsemestern på bara några timmar. Destinationen är Tropical Island, mellan Berlin och Dresden i utkanten av natursköna Spreewald. Här finns natur, kultur, arkitektur, nöje och välfinnande - allt under ett och samma tak. Tropical Islands Resort är ett paradis för både barn och vuxna. Med sin långa sandstrand, flera tusen sorters tropiska växter, flamingos, subtropiska klimat och massor av kul för hela familjen är Tropical Island ett underbart resmål.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1: Tidigt på morgonen stiger vi på en av våra bekväma turistbussar. Över Öresundsbron och genom Danmark till Gedser, där vi tar färjan till Rostock. Väl fram på tysk mark kör vi till Karls Jordgubbsgård. Här finns det aktiviteter för stora som små. Man kan stanna i lekparken eller varför inte åka traktor och hälsa på djuren. Här finns många butiker till relevanta priser för de som vill ta en shoppingrunda.  Vi fortsätter våra resa mot slutdestinationen för den här dagen och anländer till våra trevliga hotell i Berlin, Hotel Müggelsee utkanten av Berlin

Dag 2: Efter en god frukost på hotellet kör vi mot Tropical Island som är Europas största äventyrsbad med pooler och vattenrutschkanor för både små nybörjare till fartälskare som vågar åka i snabbare hastigheter. Här hittar man laguner, regnskog och mer underhållning i form av shower med sång och dans. Temperaturen ligger mellan 26 – 32 grader och vill man så kan man bada i någon av utepooler. De lite äldre kan unna sig lite extra i dess unika spa-avdelning.  genom att köpa till spa och massage på plats (kan köpas till på plats).

Dag 3: Efter en ännu en god hotellfrukost sätter vi oss i vår bekväma buss och kör norrut. Vi stannar för lite shopping i Rostock innan vi tar färjan mot Gedser. Efter en underbar helg är vi hemma igen med bagaget fultl av lycka och minnen med våra nära och kära.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
1/11BussHotel MüggelseeMer än 82 695:-Boka