Skip to main content

Bauma 20190411

Bauma - Tysklands största entreprenadmässa  11-14/4 2019

 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1. # 14/4 Via våra upphämtningsorter tar vi oss över Öresundsbron och genom Danmark till Gedser. När vi stiger på färjan mot Rostock har vi en två timmars överfart framför oss innan vi är i hamn. Passa på att inmundiga en bit mat och shoppa lite. Väl på tysk mark fortsätter vår resa ner mot München. Framåt kvällen checkar vi in på Landhotel Schneider, Buch/Riedenburg och äter vi en gemensam middag i hotellets restaurang.

Dag 2. # 15/4 Efter en god frukost tar bussen oss till mässan i München, där vi tillbringar hela dagen. Inträdet ingår inte i resans pris och löses individuellt. För entréavgifter besök Baumas hemsida: http://www.bauma.de/trade-fair/visitors/plan-visit/prices/

Väl tillbaka på hotellet serveras en gemensam middag i hotellets restaurang.

Dag 3. # 16/4 Efter frukost lastar vi in våra väskor i bussen och ser fram emot ännu en dag på mässan i München. På eftermiddagen kör vi till Neuenstein-Aua, där vi övernattar på Hotel Hess . Middag serveras på hotellet.

Dag 4. # 17/4 Mätta av frukost och efter en god natts sömn startar hemresan. Vi kör via Kassel mot Hildesheim och tar därefter färjan i Puttgarden mot Rödby. Efter ca två timmar genom Danmark tar vi oss över Öresundsbron och når Malmö. Under kvällens lopp är vi tillbaka på respektive slutdestinationer.