Skip to main content

Blomsterresa Holland

Följ med på en riktig blommande tur till Holland.

Med både blomsterauktion, Keukenhof och blomsterarrangemang.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten- Bremen

Under morgonen börjar vår resa söderut. Avresa från våra hemorter och vi tar oss via Öresundsbron till Danmark. Färden går vidare mot Rödby-Puttgarden. Vi stannar till för lunch innan vi når Bremen och Atlantic Hotel Universum. Här blir det mellanlandning en natt för att ladda batterierna inför Holland morgonen därpå.  Denna kvällen blir vi serverade en god middag i hotellets restaurang.

 

Dag 2: Bremen - Amsterdam

Efter en god frukost väntar dagens äventyr. Vi lämnar Bremen och sätter styr mot Amsterdam. Vi stannar till för lunch på vägen och även kaffepaus. Under eftermiddag når vi Amsterdam, här blir det en stadsrundtur ihop med vår egen guide. Därefter beger vi oss mot vårt hotell Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Shiphol. Middagen serveras i hotellets restaurang.

 

Dag 3: Amsterdam med Aalsmeer blomsterauktion & Keukenhof

Efter en god frukost tar vi plats i bussen för att åka till Blomsterauktionen i Aalsmeer. Här får vi ta del av den hektiska och härliga stämningen under en riktig blomsterauktion. Efter vårt morgonbesök beger vi oss vidare till Keukenhof och dess färgstarka blomsterpark som står i full blom. Vi utforskar parken på egen hand, finns även möjlighet att gå en promenad med guide och blomsterexpert för mer information och tips.

Under eftermiddagen tar vi oss tillbaka till hotellet för att innan middagen ha en blomsterkurs med Pamela – vår blomsterexpert. Här får ni tips och trix med er, samtidigt som ni får skapa era egna blomsterarrangemang.

Vi avrundar kvällen med en härlig middag tillsammans.

 

Dag 4: Amsterdam - Bremen

Idag checkar vi ut från vårt hotell och packar bussen. Innan vi rullar norrut tar vi oss in till stadskärnan i Amsterdam för fritid under förmiddagen. Efter lunch samlas vi för att åka mot Bremen. På hotellet (Atlantic Hotel Universum) serveras en god middag innan vi avrundar dagen.

 

Dag 5: Bremen-Hemorten

Idag tar vi lite sovmorgon och äter en god frukost innan vi tar plats i bussen igen. Vi beger oss norrut och mot färjeläget i Puttgarden. Vi stannar för lunch och kaffe på vägen. Innan vi tar oss på färjan stannar vi för ett kort shoppingstopp på Calle i Burg. Tidig kväll når vi åter Sverige med fina minnen och blomstrande dagar att se tillbaka på!

Tidtabell S23

Anslutning
 
Staffanstorp, Thells nya kontor - Önsvala allé 3, 245 43 Staffanstorp

05:50

Dalby - Gästis 

06:05

Södra Sandby - Thells gamla kontor - Skogsvägen 6, 247 31 Södra Sandby 

06:15

Lund - Godsmagasinet 

06:30

Malmö - Malmö Opera baksidan

07:00

Malmö - Hyllie, Charterbussparkeringen

07:10

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
12/4BussPark Inn by Radisson Amsterdam Airport ShipholMer än 810 990:-BokaMer information