Skip to main content

Julmarknad i Bremen 3 dagar

Upplev Bremens gnistrande julmarknad med oss! I denna stadsmusikanternas stad utstrålar hela stadskärnan jul- stämning med förföriska dofter av brända mandlar och Glühwein, stämningsfull julmusik och många trevliga bu- tiker att julfynda i. Välkommen!

Sök resa

Julmarknad i Bremen

Dag 1. Under morgonen lämnar vi Skåne och tar oss via Öre- sundsbroförbindelsen och färjan till Puttgarden. Väl på tysk mark försvinner milen snabbt, och vi tar pauser för lunch och kaffe innan vi anländer till Bremen. Vi checkar in på Best Western Hotel zur Post. Nu är kvällen fri för strövtåg i folkvimlet på julmarknaden. För de som önskar bjuder vi på en stadspromenad där vi får bekanta oss med gamla stan, de kända Schnoorkvarteren och givetvis Roland och Stadsmusikanterna.

Dag 2. Efter den härliga frukostbuffén har vi hela dagen till fritt förfogande! För den som önskar inleder vi dagen med en stadspromenad där vi bekantar oss med Bremens sevärdheter. Bremen är en trivsam stad, här hittar vi trevliga butiker, mysiga gränder och genuina restauranger och caféer. en av Tysklands absolut bästa julmarknader! Njut av den gemytliga stämningen, doften av Glühwein och brända mandlar och marknadsståndens glittrande utbud. Fynda julklappar och passa på att besöka något av Bremens fina museer. Prova en riktig tysk Bratwurst, kanske med en Becks Bier, bryggd just här i staden.

Dag 3. Det har blivit dags att efter den fina frukostbuffén lämna Bremen för denna gång och styra kosan norröver. Vi tar både kaffe- och lunchpaus innan vi åter tar båten från Puttgarden till Danmark. Under resans gång gör vi ett stopp så de som vill kan handla lite starkare varor med sig hem. Under kvällen är vi tillbaka i Sverige, nöjda efter en mysig, rolig och julig Bremenhelg!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
6/12BussBest Western Hotel zur PostFullbokad, väntelista3 190:-Boka på väntelista