Skip to main content

Julmarknad i Schwerin

Upplev en trivsam, skimrande julmarknad i ”de sju sjöarnas stad” - Schwerin! Vi bor bra på centralt belägna Mercure Hotel Altstadt, med julmarknaden precis runt hörnet. I stadskärnan hittar vi en charmig blandning av inköpsgallerier och småbutiker längs gågatorna, mysiga caféer och restauranger. Kanske lockar det vackra slottet till ett besök!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1: Via Öresundsbron och färja mellan Rödby och Puttgarden når vi snart Tyskland. Under eftermiddagen anländer vi till Mecklenburg-Vorpommerns huvudstad Schwerin. Vi checkar in på vårt centralt belägna hotell, varefter de som önskar kan följa med på en liten stadspromenad där vi bekantar oss med vår värdstad. Nu har vi kvällen att upptäcka stadens julmarknad.

Dag 2: Den fina frukostbuffén blir en bra inledning vår dag. Därefter har vi hela dagen att strosa runt och njuta av julstämningen! I vackert pyntade marknadsbodar hittar vi allt från smycken och julgodis till fint hantverk. Ta en värmande Glühwein, botanisera i det glittrande utbudet, fynda i de inbjudande butikerna och ta en välbehövlig paus på en mysig servering.

Dag 3: Efter den goda frukosten lastar vi vår buss och styr kosan norrut. Vi gör ett besök i hansastaden Lübeck där vi besöker deras gemytliga julmarknad innan färden går till Puttgarden och färjan till Gedser. Under kvällen är vi tillbaka i Skåne, nöjda efter en julig helg i Tyskland!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
29/11BussMercure Hotel Altstadt SchwerinMer än 82 990:-Boka