Skip to main content

Julshopping i Lübeck 2 dagar

Julmarknaden i Lübeck tillhör de mest populära i Tyskland. Hela rådhustorget är fullt med marknadsstånd som erbjuder fint hantverk, värmande Glühwein, spännande kryddor, goda små maträtter och julstämning! Utöver detta är det en mycket trevlig stad att flanera runt i, shoppa och varför inte besöka det berömda marsipancaféet Niederegger.

 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1. Under morgonen lämnar vi Skåne och kör via Öresundsbroförbindelsen till färjan som tar oss till Puttgarden. Väl på tysk mark har vi inte långt till den gamla hansastaden Lübeck. Här checkar vi in på centrala Atlantic Hotel. På hotellet finns två restauranger och två trevliga barer. Nu har vi hela eftermiddagen och kvällen på oss att upptäcka Lübeck!

Dag 2. En fin frukostbuffé inleder vår dag på bästa sätt. Därefter lockar säkert ett besök på julmarknaden och shoppinggatorna igen. Kanske vill någon besöka det fina museet i Holstentor, eller varför inte ta en tur på kanalerna runt den gamla stadskärnan? Tidig eftermiddag har det blivit dags att lämna Lübeck för denna gång. Vi stannar till för inköp av starkare droppar innan vi tar färjan till Rödby. Under kvällen är vi tillbaka i Skåne efter två intensiva, juliga dagar i mysiga Lübeck!

Obs! Tryckfel förekommer i katalogen - Endast frukost ingår 

Tidtabell J22

ort   påstigningsplats J22  
         
  Lund   Godsmagasinet 06:20  
  Södra Sandby Thells   05:50  
  Dalby   Gästis   06:00  
  Staffanstorp Lidl   06:40  
  Malmö Opera Malmö Opera 07:00  
  Malmö Hyllie Arenagatan Buss P  07:10  

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
10/12BussAtlantic Hotell LübeckMer än 82 350:-BokaMer information