Skip to main content

Julshopping i Lübeck

Ta tillfället i akt och besök den stämningsfulla staden Lübeck och dess mysiga julmarknad. På den vackra rådhusplatsen står julstånden tätt och lockar till god mat, gott att dricka och många fina fynd. Upplev Tyskland och en heldag i julens tecken!

Sök resa

Dagsprogram

Tidig morgon lämnar vi Skåne och tar oss genom Danmark mot Rödby och båten till Puttgarden. På färjan finns möjlighet att äta lite frukost och ladda för dagen. Väl framme i Tyskland gör vi ett stopp i Heiligenhafen där det finns möjlighet att inhandla lite dryckesvaror innan vi rullar vidare mot den gamla Hansastaden Lübeck. Vid elvatiden anländer vi till Lübeck där julmarknadens kommers är i full gång. Sedan har ni hela dagen på er att mysa på marknaden, äta något gott och njuta av riktig julstämning.

OBS! Gäller endast 29/11: För er som vill, fortsätter bussen till Citti Park för shopping efter att ha stannat till i centrum. Här spenderar ni cirka två timmar innan bussen hämtar upp er och tar er tillbaka till centrum så att även ni får ta pulsen på en äkta tysk julmarknad.

På eftermiddagen är det dags att påbörja vår resa hemåt. Vi åker upp mot Puttgarden och färjan som tar oss över till Danmark igen. Under kvällen är vi åter hemma vid våra avstigningsorter.

 

Tidtabell D21

Påstigningsort

Påstigningsplats och tid 

Lund

Godsmagasinet 05:35

Södra Sandby

Thells Buss 05:20

Dalby

Gästis 05:05

Staffanstorp

Lidl 04:55

Malmö Opera

Malmö Operan 06:05

Malmö Hyllie

Arenans Bussparkering 06:15

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
29/11Buss Mer än 8620:-BokaMer information
11/12Buss Mer än 8620:-BokaMer information
15/12Buss Mer än 8620:-BokaMer information
18/12Buss Mer än 8620:-BokaMer information