Skip to main content

Julshopping i Lübeck

Ta tillfället i akt och besök den stämningsfulla staden Lübeck och dess mysiga julmarknad. På den vackra rådhusplatsen står julstånden tätt och lockar till god mat, gott att dricka och många fina fynd. Upplev Tyskland och en heldag i julens tecken!

Sök resa

Dagsprogram

Tidig morgon lämnar vi Skåne och tar oss genom Danmark mot Rödby och båten till Puttgarden. På färjan finns möjlighet att äta lite frukost och ladda för dagen. Väl framme i Tyskland gör vi ett stopp i Heiligenhafen där det finns möjlighet att inhandla lite dryckesvaror innan vi rullar vidare mot den gamla Hansastaden Lübeck. Vid elvatiden anländer vi till Lübeck där julmarknadens kommers är i full gång. Sedan har ni hela dagen på er att mysa på marknaden, äta något gott och njuta av riktig julstämning.

OBS! Gäller endast 4/12 2023: För er som vill, fortsätter bussen till Citti Park för shopping efter att ha stannat till i centrum. Här spenderar ni cirka två timmar innan bussen hämtar upp er och tar er tillbaka till centrum så att även ni får ta pulsen på en äkta tysk julmarknad.

På eftermiddagen är det dags att påbörja vår resa hemåt. Vi åker upp mot Puttgarden och färjan som tar oss över till Danmark igen. Under kvällen är vi åter hemma vid våra avstigningsorter.

 

Tidtabell P23

Gäller avgångar 2023:
 
Staffanstorp, Thells nya kontor - Önsvala allé 3, 245 43 Staffanstorp

04:50

Dalby - Gästis 

05:05

Södra Sandby - Thells gamla kontor - Skogsvägen 6, 247 31 Södra Sandby 

05:15

Lund - Godsmagasinet 

05:30

Malmö - Malmö Opera baksidan

06:00

Malmö - Hyllie, Charterbussparkeringen

06:10