Skip to main content

Julshopping i Lübeck

Ta tillfället i akt och besök den stämningsfulla staden Lübeck och dess mysiga julmarknad. På den vackra rådhusplatsen står julstånden tätt och lockar till god mat, gott att dricka och många fina fynd. Upplev Tyskland och en heldag i julens tecken!

Sök resa

Dagsprogram

Tidig morgon lämnar vi Skåne och tar oss genom Danmark mot Rödby och båten till Puttgarden. På färjan finns möjlighet att äta lite frukost och ladda för dagen. Väl framme i Tyskland gör vi ett stopp i Heiligenhafen där det finns möjlighet att inhandla lite dryckesvaror innan vi rullar vidare mot den gamla Hansastaden Lübeck. Vid elvatiden anländer vi till Lübeck där julmarknadens kommers är i full gång. Sedan har ni hela dagen på er att mysa på marknaden, äta något gott och njuta av riktig julstämning.

OBS! Gäller endast 5/12: För er som vill, fortsätter bussen till Citti Park för shopping efter att ha stannat till i centrum. Här spenderar ni cirka två timmar innan bussen hämtar upp er och tar er tillbaka till centrum så att även ni får ta pulsen på en äkta tysk julmarknad.

På eftermiddagen är det dags att påbörja vår resa hemåt. Vi åker upp mot Puttgarden och färjan som tar oss över till Danmark igen. Under kvällen är vi åter hemma vid våra avstigningsorter.

 

Tidtabell D22

Ort   Påstigningsplats D22  
         
  Lund   Godsmagasinet 05:20  
  Södra Sandby Thells   04:50  
  Dalby   Gästis   05:00  
  Staffanstorp Lidl   05:40  
  Malmö Opera Malmö Opera 06:05  
   Malmö Hyllie Arenagatan Buss P  06:15  
           

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
3/12Buss Mer än 8640:-BokaMer information
5/12Buss Ring och boka640:-Ring och bokaMer information
14/12Buss Mer än 8640:-BokaMer information
17/12Buss Mer än 8640:-BokaMer information