Skip to main content

Lyxig sparesa till Kolobrzeg

Thells klassiska SPA destination är tillbaka, Hotel Aquarius***** i Kolobrzeg, Polen erbjuder ett perfekt tillfälle att koppla av och umgås under avslappnade former.

Hotel AQUARIUS SPA är ett modernt 5-stjärnigt hotell, beläget i Kolobrzegs turistområde med ca 200 meter till stranden och 600 meter till centrum. Här kan du njuta av behandlingar för ansikte och kropp, olika former av massage, från det klassiska till orientaliska eller varför inte använda en del av tiden till att träna i gymmet. Ät en god lunch i restaurangen eller ta på badkläderna och spendera en del av dagen i det stora aquacentret som omfattar stor pool med separata motionssimbanor, bubbelbad, bastu, vattenstrålemassage, mm. Närheten till havet öppnar för ytterligare möjligheter till motion eller avkopplande promenader.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1.  Torsdagskväll stiger vi ombord på bussen. Färden går sedan mot Ystad där vi rullar på Unity Lines färja M/S Polonia med destination Świnoujście. Ombord får vi tilldelat våra hytter innan vi samlas för en lättare gemensam måltid, kallskuret i Royal Restaurant. Därefter är kvällen fri för båtens olika nöjen, barbesök, taxfreeshopping och underhållning. En härlig helg har tagit sin början och i trevligt sällskap rundar vi av kvällen innan vi kryper till sängs.

Dag 2-3. Tidig morgon når vi Świnoujścies hamn och efter en god frukost sätter vi oss åter på bussen. Väl i land har vi ca 2,5 timmes bussfärd innan vi når vår destination i Polen och checkar in på Hotel Aquarius. Sedan följer två dagar där vi njuter av god mat och härlig natur i trevligt sällskap.

Hotellets wellnessområde står öppet för alla hotellgäster och de som vill utnyttja hotellets SPA-avdelning kan förboka behandlingar via Thells Bussar innan avresa (Två spabehandlingar ingår redan). Tiderna för era behandlingar ligger och väntar på er vid incheckningen.

Dag 4. Efter en sista god hotellfrukost återser vi vår buss. Klockan 13.00 lägger M/S Polonia ut från Świnoujścies hamn. Under överfarten hem ges det gott om tid att utforska färjans utbud av mat, shopping och nöje innan vi når Ystad hamn kl. 20.15 efter en skön och avkopplande långhelg.

Tidtabell A21

Påstigningsort

Påstigningsplats

A21

Landskrona

Tågstationen

18:15

Löddeköpinge

Pendlarparkeringen

18:40

Lund

Godsmagasinet

19:30

Södra Sandby

Thells Buss

19:15

Dalby

Gästis

19:00

Staffanstorp

Lidl

18:50

Malmö Opera

Malmö Operan

20:00

Malmö Hyllie

Arenans Bussparkering

20:10

Karta