Skip to main content

Nyår i Kiel

Välkommen att följa med oss på en gemytlig nyårshelg i Kiel. Vi bor fint på Steigenberger Hotel Conti Hansa där vårt nyårsfirande med nyårsbuffé, musik och dans äger rum. När klockan slår tolv firar vi in det nya året med ett glas bubbel.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1. En fin nyårshelg ligger framför oss då vi förväntansfulla sätter kurs mot Danmark. Via Lilla-och Stora Baelt når vi snart Flensburg där vi passar på att göra ett inköpsstopp. Vi får också tid att strosa runt på egen hand i Flensburg och äta en bit mat. Under eftermiddagen kommer vi fram till Kiel och förnämliga Steigenberger Hotel Conti Hansa. Kanske en avslappnande stund i hotellets wellnessavdelning kan locka innan vi sätter oss till bords för kvällens gemensamma middag. Kanske lockar baren med något gott att avrunda dagen med.

Dag 2. Nyårsafton. Hotellets välsmakande frukost inleder nyårsafton. För de som önskar erbjuder vi en liten stadspromenad varefter vi har gott om tid att utforska Kiel på egen hand. Här hittar vi vackra byggnader, trevliga gågator, inbjudande butiker och gemytliga caféer. Åter på hotellet kan vi ta det lugnt innan kvällen inleds med en välkomstdrink. Vi tar plats vid de festligt dukade borden, och sedan väntar en läcker nyårsbuffé. Därefter bjuds det på dansmusik och vid midnatt skålar vi in det nya året med ett glas sekt medan vi önskar varandra ”Gott Nytt År”. Kanske är det också något nyårslöfte på gång.

Dag 3. Efter lite sovmorgon och en god frukost ätter vi oss tillrätta i bussen för att påbörja hemfärden. Under tidig kväll är vi hemma igen efter en gemytlig och glad nyårsresa!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
30/12BussSteigenberger Hotel Conti hansaMer än 84 990:-Boka