Påskresa Tyskland/Holland

Äntligen är det dags för en av Thells vårklassiker: den åter-kommande trevliga påskresan!

Detta året bär det av till den tyska orten Lingen nära holländska gränsen, inte långt från gräns-staden Nordhorn. Här ska vi bo på trevliga Hotel Am Wasserfall, så vi lutar oss tillbaka och tar en tur mot sydväst för att njuta av våren innan den hunnit komma hela vägen till Sverige.

Dagsprogram

Dag 1.           Avresa från våra hemorter och tar oss via Öresundsbron till Danmark. Färden går vidare mot Rödby-Puttgarden. Vi passerar en del andra trevliga städer så som Hamburg, Bremen och Osnabrück. Kort därefter når vi vårat mål, Lingen. Denna kvällen blir vi serverade en god middag i hotellets restaurang.

 

Dag 2.           Efter en god frukost gör vi en liten shoppingrunda till Lingen och holländska gränsstaden Denekamp. Under eftermiddagen finns det möjlighet att se sig omkring och andra egna påhitt. På kvällen är det dags för Påskbuffe.

 

Dag 3.           Vi kör idag till Holland och den berömda blomsterparken Keukenhof. Här får vi under några timmar beundra alla lökväxter och njuta av vackra  blomsteruppsättningar i växthusen. På kvällen serveras en god middag på hotellet.

 

Dag 4.           Idag avslutar vi vistelsen i Holland med en god frukost och checkar ut från hotellet. Hemresan går samma väg som ditresan och vi stannar längs vägen för möjlighet till lunch och andra inköp. Vi anländer hem med många vackra synintryck och härliga minnen.

Tidtabell B22

Lund

Godsmagasinet 06:25

Södra Sandby

Thells Buss 06:00

Dalby

Gästis 06:10

Staffanstorp

Lidl 06:45

Malmö Opera

Malmö Operan 07:10

Malmö Hyllie

Arenans Bussparkering 07:20

Karta