Skip to main content

Reseträff 2019

Vi på Thells hälsar er ännu en gång hjärtligt välkomna till en av årets höjdpunkter! Det är tid att presentera vår nya resekatalog för 2019. I år beger vi oss till trevliga Stralsund och det förnämliga Arcona Hotel Baltic.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1: Vi träffas under morgonen och tar med vår bekväma buss sikte mot Gedser och färjan som ska ta oss till Rostock. Ombord hinner vi med såväl shopping som en god frukost. Under eftermiddagen anländer vi till den forna Hansastaden Stralsund där vi checkar in på förnämliga Arcona Hotel Baltic. I denna stad som en gång tillhörde Sverige finns många sevärdheter och en intressant historia. Många av stadens sevärdheter har någon anknytning till den tid då Svenskarna regerade i Stralsund. Häribland finns kommendanthuset, rådhuset, det svenska regeringspalatset, förvaringsmagasin och mycket annat. Vi gör en stadspromenad där vi orienterar oss i staden och beskådar bl.a. dessa byggnader och St. Nikolaikyrkan. Mot kvällen träffas vi för en välkomstdrink innan vi under trevliga former går igenom vårt spännande reseprogram för 2019. Vi kan utlova en trevlig blandning av spännande nyheter och Thells-klassiker. Senare serveras middag och kvällens avrundas med musik och möjlighet till att ta sig en svängom.

Dag 2: Efter sovmorgon och en god hotellfrukost lastar vi bussen och styr färden mot Rostock. Vi stannar till för lunch och passar därefter på att göra ett stopp vid en ”gränsbutik” för en stunds prisvärd shopping. Snart väntar färjan på att ta oss till Gedser. Snart återser vi Öresundsbron och Skåne är hemma i efter en trevlig helg med nyvunna resplaner.

Karta

Hotell

Arcona Hotel Baltic
Arcona Hotel Baltic
Modernt hotell i centrala Stralsund. På hotellet finns restaurang, bar och en wellnessavdelning med bastu.