Skip to main content

Reseträff 2020 i Binz

Följ med oss till Tysklands största Ö, Rügen. Här finns kilometerlånga sandstränder och anrika badorter. Vi bor på  Hotel IFA Ferienpark i Binz.

Sök resa

Dagprogram

Vi på Thells hälsar er ännu en gång hjärtligt välkomna till en av årets höjdpunkter! Det är tid att presentera vår nya resekatalog för 2020. I år åker vi söderut till trevliga Binz och IFA Hotellet vid havet.

Dag 1. Vi lämnar våra hemorter för att åka till färjeläget i Trelleborg där vi åker ombord på färjan som tar oss till Sassnitz. Ombord äter vi en gemensam frukost.

Efter att ha kommit iland i Tyskland åker vi med bussen till Prora där vi serverar korv med bröd innan färden går vidare till fräscha hotell IFA Ferienpark, där checkar vi in och gör oss väl hemmastadda. Innan middagen finns det möjlighet att besöka poolparken för en stunds avkoppling. Kvällens program startar med en välkomstdrink och mingel därefter berättar vi om vårt kommande program för år 2020. Vi presenterar årets katalog som innehåller nya och spännande resor, självklart kan man få reseträffsrabatt om man bokar på plats. Efter presentationen äter vi en god middagsbuffé med såväl kalla som varma rätter inkl. dryck. Efter maten bjuds det upp till live musik och dans, än är kvällen ung!

 

Dag 2. Efter en sovmorgon och en god frukostbuffé checkar vi ut innan vi tar en tur inom Rügen. Vi tar även en sväng inom Bordershopen där det finns möjlighet att göra några trevliga inköp. Därefter beger vi oss till färjeläget i Sassnitz där färjan väntar som tar oss mot Sverige. Vi stiger på färjan och knappt 4 timmar senare når vi Trelleborg. Någon timme senare är ni alla åter hemma igen redo att möta 2020-års resor.

Karta