Skip to main content

Reseträff till Polen 2023

Vi på Thells hälsar er ännu en gång hjärtligt välkomna till en av årets höjdpunkter!

Det är tid att presentera våra nya resor för 2023. I år åker vi ner till Szczecin och det fantastiska Radisson Blu hotell****.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1. Vi lämnar våra hemorter för att åka till Gedser och vidare till Rostock, ombord  på färjan äter vi en gemensam frukost. Framme i Rostock har vi bara en bit kvar till vår slutdestination, Szczecin.

Väl framme i Szczecin är det incheckning på Radisson Blu hotell****, där vi gör oss väl hemmastadda. Sedan är det fritt att bekanta sig med staden. Innan middagen finns det möjlighet att besöka poolparken för en stunds avkoppling. Vi samlas för att äta vår första middag tillsammans innan vi avrundar för idag.

Dag 2. Idag står det Szczecin på schemat. Vi startar dagen med en stadsrundtur för de som önskar och en tur till Shoppingcenter Outlet park för dom som vill dit. Sedan får ni på egen hand ta er an Szczecin med deras charmiga cafe 22, köpcenter och hamn.

Kvällens program startar med en välkomstdrink och mingel. Därefter håller vi en presentation där vi berättar vi om vårt kommande program för år 2023. Vi presenterar årets nya och spännande resor, självklart kan man få reseträffsrabatt om man bokar på plats. Efter presentationen äter vi en god middagsbuffé med såväl kalla som varma rätter (dryck ingår inte). Efter maten bjuds det upp till musik och dans med Per Jakobsson, än är kvällen ung!

Dag 3. Efter en sovmorgon och en god frukostbuffé checkar vi ut innan vi tar oss tillbaka till Rostock, här shoppar vi på gränsbutik. Vi stiger på färjan som tar oss till Gedser och det serveras middag ombord. Bussen kör sedan vidare upp genom Danmark. Ca 2 timmar senare är vi alla åter i Sverige och redo att möta 2023-års resor

Tidtabell Reseträff 2023

Anslutning 1:

Helsingborg Hamntorget                         04:35

Landskrona, Tågstationen                        05:05

Löddeköpinge, Pendlarparkeringen         05:30

 

Anslutning 2:

Veberöd Kyrkomuren                              04:30

Södra Sandby, Thells                               04:50

Dalby, Gästis                                            05:00

 

Anslutning 3:

Staffanstorp, Thells nya kontor                05:15                                   

Lund, godsmagasinet                               05:35

Malmö Opera                                           06:05

Malmö Hyllie                                           06:15

Karta