Skip to main content

Reseträff till Polen, resa 1

Vi på Thells hälsar er ännu en gång hjärtligt välkomna till en av årets höjdpunkter! Det är tid att presentera våra nya resor för 2021. I år åker vi ner till Szczecin och det fantastiska Radisson Blu hotellet.

Årets reseträff har två olika resor till Szczecin.

Resa 1, 22/1 - 24/1 2021 – Tre dagar - två övernattningar på Radisson

Resa 2, 5/2 - 7/2 2021 – Tre dagar - en övernattning på nattfärja och en på Radisson (Denna resa finner du i resekalendern)

Sök resa

Dagsprogram

Resa 1 22/1 - 24/1

Dag 1. Vi lämnar våra hemorter för att åka till Trelleborg och vidare till Rostock. Ombord äter vi en gemensam frukost. Framme i Rostock har vi en bit kvar till vår slutdestination, Szczecin.

Vi äter även lite lunch ombord på båten innan vi tar oss i land. Väl framme i Szczecin är det fritt att bekanta sig med staden. Därefter incheckning på Radisson Blu hotell, där vi gör oss väl hemmastadda. Innan middagen finns det möjlighet att besöka poolparken för en stunds avkoppling. Vi samlas för att äta vår första middag tillsammans innan vi avrundar för idag.

Dag 2. Idag står det upptäcktsfärd på schemat. Vi startar dagen med en stadsrundtur följt av en lätt lunch. Sedan får ni på egen hand ta er an Szczecin med deras charmiga cafe 22, köpcenter och hamn.

Kvällens program startar med en välkomstdrink och mingel därefter berättar vi om vårt kommande program för år 2021. Vi presenterar årets nya och spännande resor, självklart kan man få reseträffsrabatt om man bokar på plats. Efter presentationen äter vi en god middagsbuffé med såväl kalla som varma rätter inkl. dryck. Efter maten bjuds det upp till live musik och dans, än är kvällen ung!

Dag 3. Efter en sovmorgon och en god frukostbuffé checkar vi ut innan vi tar oss tillbaka till Rostock, här äter vi lunch tillsammans i staden innan vi tar oss vidare till färjan. Vi stiger på färjan som tar oss till Gedser och bussen kör sedan vidare upp genom Danmark. Ca 2 timmar senare är vi alla åter i Sverige och redo att möta 2021-års resor.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
22/1BussRadisson Blu HotelMer än 82 890:-Boka