Skip to main content

Reseträff till Polen, resa 2

Vi på Thells hälsar er ännu en gång hjärtligt välkomna till en av årets höjdpunkter! Det är tid att presentera våra nya resor för 2021. I år åker vi ner till Szczecin och det fantastiska Radisson Blu hotellet.

Årets reseträff har två olika resor till Szczecin.

Resa 1, 22/1 - 24/1 2021  – Tre dagar - två övernattningar på Radisson (Denna resa finner du i resekalendern)

Resa 2, 5/2 - 7/2 2021 – Tre dagar - en övernattning på nattfärja och en på Radisson

Sök resa

Dagsprogram

Resa 2 5-7/2

 

Dag 1. Vi lämnar våra hemorter för att åka till Ystad och vidare till Swinoujscie. Ombord äter vi en gemensam middag innan det är dags att gå till sängs i våra hytter ombord. Framme i Swinoujscie har vi en bit kvar till vår slutdestination, Szczecin.

Dag 2. Vi äter en god frukost innan vi lämnar båten. Framme i Swinoujscie har vi en bit kvar till vår slutdestination, Szczecin. Idag står det upptäcktsfärd på schemat. Vi startar dagen med en stadsrundtur för alla som vill delta. Ni får nu på egen hand ta er an Szczecin med deras charmiga cafe 22, köpcenter och hamn.

Därefter checkar vi in på Radisson Blu hotell och gör oss väl hemmastadda. Innan middagen finns det möjlighet att besöka poolparken för en stunds avkoppling. Kvällens program startar med en välkomstdrink och mingel därefter berättar vi om vårt kommande program för år 2021. Vi presenterar årets nya och spännande resor, självklart kan man få reseträffsrabatt om man bokar på plats. Efter presentationen äter vi en god middagsbuffé med såväl kalla som varma rätter. Efter maten bjuds det upp till live musik och dans, än är kvällen ung

Dag 3. Efter en sovmorgon och en god frukostbuffé checkar vi ut innan vi tar oss till Swinoujscie och ombord på färjan. Här äter vi lunch tillsammans. Åtta timmar senare är vi alla åter i Sverige och redo att möta 2021-års resor

Karta