Skip to main content

Skidresa Österrike

Njut av en fantastisk skidvecka med Thells i Österrike och upplev härlig skidåkning  i de fina skidområdena Auffach, Wildschönau och Alpbachtal, erbjuder tillsammans hela 145 km pist och 47 st liftar och räknas till topp 10 bland de största skidområdena i Tyrolen! Allt tillgängligt på ett och samma liftkort. Vår fina Hotel, Bergkristall, som ligger i byn erbjuder mycket trevlig. Förutom de fräscha rummen har hotellet även en Spa- och wellness avdelning med pool ock andra spa-anläggningar. Välj en aktiv sportlovsvecka och boka din skidresa med Thells bussar!

Sök resa

Dagprogram

Dag 1. Lördag eftermiddag stiger vi på en av våra bussar och beger oss söderut genom Danmark mot färjeläget i Gedser. Lagom till middagstid kör vi ombord och under den två timmar långa överfarten har vi gott om tid att äta en god middag innan färjan lägger till i Rostock. Väl i land i Tyskland fortsätter vi söderöver mot Österrike och kör hela natten. Under resan gör vi stopp med jämna mellanrum. Naturligtvis har vi två yrkeschaufförer med på resan, som byter av varandra under natten.

 

Dag 2-7. Tidig söndagsmorgon anländer vi till byn Auffach och vårt fina hotell Bergkristall****. Här väntar en god frukost innan vi kan hoppa i skidkläderna och ge oss ut i backarna för en första dag av sju dagars härlig skidåkning!

 

Efter en första dag i skidbacken återvänder vi till hotellet och checkar in. Sedan väntar en vecka med goda middagar varvat med äkta österrikiska after ski. Vill man ta det lugnt och koppla av beger man sig till hotellets Spa- och wellness avdelning.

 

Dag 8-9. Efter lördagens frukost checkar vi ut från våra rum och sätter bagaget i bagagerummet. Vi har ännu en dag i pisten innan det är dags för middag på hotellet. Efter middagen är det dags att stiga ombord på bussen och hemresan tar sin början. Vi tar samma väg som på utresan. Söndag vid lunchtid är vi tillbaka i Sverige och våra avstigningsorter.