Skip to main content

Spa-weekend i Polen

Thells SPA destination, Hotel Aquarius i Polen erbjuder ett perfekt tillfälle att koppla av och umgås under avslappnade former. Hotel Aquarias SPA är ett modernt 5-stjärnigt hotell, beläget i Kolobrzeg med ca 200 meter till stranden och 800 meter till centrum. Här kan du njuta av behandlingar för ansikte och kropp, olika former av massage, från det klassiska till orientaliska eller varför inte använda en del av tiden till att träna i gymmet. Ät en god lunch i restaurangen eller ta på badkläderna och spendera en del av dagen i det stora aquacentret som omfattar 2 stora pooler med bubbelbad, bastu, vattenstrålemassage, mm. Närheten till havet öppnar för ytterligare möjligheter till motion eller avkopplande promenader.
Sök resa

Dagsprogram

Dag 1. Torsdag morgon stiger vi ombord på en av våra fina turistbussar. Färden går sedan mot Trelleborg där vi embarkerar oss på färjan med destination Sassnitz. Ombord finns det möjlighet till att äta frukost och lunch. Vid 12 tiden är färjan framme i Sassnitz. Sedan går färden till Kolobrzeg där vi under eftermiddagen checkar in  på Hotell Aquarius.

Dag 2-3. Efter en god frukost följer två dagar där vi njuter av god mat och härlig natur i trevligt sällskap. Hotellets wellnessområde står öppet för alla hotellgäster och de som vill utnyttja hotellets Spa-avdelning kan förboka behandlingar via Thells Bussar innan avresa. Tiderna för era behandlingar ligger då och väntar på er vid incheckningen.


Dag 4. Efter en sista god hotellfrukost återser vi vår buss. Klockan 15.30 avgår vår färja från Sassnitz . Under överfarten hem ges det gott om tid att utforska färjans utbud av mat, shopping och nöje innan vi når Trelleborgs hamn kl. 19.45 efter en skön och avkopplande långhelg.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
3/10BussHotel AquariusMer än 83 590:-Boka