Skip to main content

Spa-weekend i Polen

Thells SPA-destination, Hotel Hamilton i Polen erbjuder ett perfekt tillfälle att koppla av och umgås under avslappnade former. Hotel Hamilton SPA är ett nybyggt modernt 5-stjärnigt hotell, beläget i Swinoujscies turistområde med ca 200 meter till stranden och 800 meter till centrum. Här kan du njuta av behandlingar för ansikte och kropp, olika former av massage, från det klassiska till orientaliska eller varför inte använda en del av tiden till att träna i gymmet. Ät en god lunch i restaurangen eller ta på badkläderna och spendera en del av dagen i det stora aquacentret som omfattar stor pool med bubbelbad, bastu, vattenstrålemassage, m.m. Närheten till havet öppnar för ytterligare möjligheter till motion eller avkopplande promenader.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1. # 28/3:

Torsdag morgon stiger vi ombord på en av våra fina turistbussar. Färden går sedan mot Trelleborg där vi embarkerar oss på färjan med destination Sassnitz. Ombord finns det möjlighet till att äta frukost. Vid lunchtid är färjan framme i Sassnitz. Därefter är kvällen fri för båtens olika nöjen, barbesök, taxfreeshopping och underhållning. Sen har vi ca 2.5 timme innan vi är på hotellet och checkar in.


Dag 2-3. # 29/3 - 30/3:

Efter en god frukost följer två dagar där vi njuter av god mat och härlig natur i trevligt sällskap. Hotellets wellnessområde står öppet för alla hotellgäster och de som vill utnyttja hotellets SPA avdelning kan förboka behandlingar via Thells Bussar innan avresa. Tiderna för era behandlingar ligger då och väntar på er vid incheckningen.


Dag 4. # 31/3:

Efter en sista god hotellfrukost återser vi vår buss. Klockan 15.30 avgår vår färja från Sassnitz. Under överfarten hem ges det gott om tid att utforska färjans utbud av mat, shopping och nöje innan vi når Trelleborgs hamn kl. 19.45 efter en skön och avkopplande långhelg.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
28/3BussHotel HamiltonMer än 83 590:-Boka