Skip to main content

Spavistelse på Ästad Vingård

Idag har vi en härlig dagstur framför oss. Vi beger oss norrut och hela vägen till mellersta Halland. Här ska vi besöka vackra och rofyllda Ästad Vingård!

Sök resa

Dagsprogram

När vi anländer får vi ta del av en god lunch i deras restaurang. Om man vill kan man även ta en sväng i deras härliga trädgårdar och se deras vinodling.

Därefter har det blivit dags att besöka deras spa, Sinnenas spa.

Upplev spa över dagen och väck dina slumrande sinnen. Under ett dagspa utforskar du Sinnenas Spa i din egen takt, med uppfriskande dopp, värmande bastubad och nya intryck. Några timmars välbehövlig paus från vardagen.

Sinnenas Spa plockar smaker, dofter, material, ljud och idéer från naturen omkring vingården. Här använder dom bokskogar, sjöar, virke och eld för att skapa unika känslor, dofter och upplevelser. Intryck som förhoppningsvis tar dig till platser du sällan är i kontakt med. Platser du gärna återkommer till.

När vi närmar oss sen eftermiddag har det blivit dags att återta sin plats i bussen för att påbörja resan ner mot Skåne igen. Under tidig kväll återser vi våra hemorter och efter en heldag med balsam för själen rundar vi av denna härliga spadag!

Tidtabell T22

Påstigningsort

Påstigningsplats

Helsingborg

Hamntorget 09:10

Landskrona

Tågstationen 08:45

Löddeköpinge

Pendlarparkeringen 08:25

Lund

Godsmagasinet 07:15

Södra Sandby

Thells Buss 06:45

Dalby

Gästis 06:55

Staffanstorp

Lidl 07:35

Malmö Opera

Malmö Operan 08:00

Karta