Skip to main content

Tjejshopping i Berlin

Nu är det åter dags att fylla en buss med bara tjejer för ett shoppingäventyr, den här gången i vår närmaste världsmetropol. Berlin är en stad som aldrig sover, som alltid har något nytt att erbjuda besökaren och som sjuder av liv, rörelse och självklart shopping. På vår resa shoppar vi loss i centrala Berlin, vi bor på gångavstånd till det fantastiska varuhuset KaDeWe och besöker ett stort Designer Outlet, sprängfyllt med märkesvaror, som slagit upp portarna bara en halvtimme utanför centrala Berlin. 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1: Tidig fredagsmorgon tar vi oss över Öresundsbron mot färjeläget i Gedser. Den två timmar långa överfarten till Rostock ger oss gott om tid att äta en välförtjänt frukost och sondera färjans utbud. Väl på tysk mark har vi tre timmars bussfärd innan vi under eftermiddagen når Berlin. En härlig långhelg och ett stort shoppingäventyr har tagit sin början! Vi checkar in på vårt hotell och gör därefter en stadsrundtur för att lära staden och dess många sevärdheter och shoppingkvarter. Under kvällen är det fritt fram att välja bland Berlins stora restaurang- och nöjesutbud.

Dag 2: Efter frukost på hotellet är det dags att utforska shoppingen i Berlin. Efter Kurfürstendamm finns mängder av butiker. Varför inte börja på det ståtligaste varuhusen av alla, KaDeWe! Här är dessutom en lunch bland delikatesserna på översta våningen en upplevelse. Under eftermiddagen beger vi oss till ett riktigt shoppingparadis. På det stora Designer Outlet som ligger utanför staden finns mängder av butiker och märkesvaror. Här samsas Armani, Gucci, Versace, Boss och många andra om utrymmet och det allra mesta går att hitta till rimliga priser. Här tillbringar vi gott om tid innan vi beger oss tillbaka till Berlin för att utforska restaurangutbudet och nattlivet.

Dag 3: Efter ännu en god hotellfrukost lämnar vi Berlin. På vår väg hem genom Tyskland gör vi ett uppskattat shoppingstopp på Bordershop i Rostocks färjeläge innan vi vid 19.30-tiden åter ser Malmös siluett från Öresundsbron. Tjejer, missa inte denna shoppingchans i den tyska huvudstaden.

Karta

Hotell

Hotel Berlin Berlin
Hotel Berlin Berlin
Mycket centralt beläget hotell i de västra delarna av Berlin. På hotellet finns bar, restaurang och en fitnessavdelning med gym och bastu.