Skip to main content

Tjejshopping i Kiel 2019

Så här på höstkanten när det är dags att börja se över vintergarderoben och funderingarna på julklappar har kommit igång gör vi årets andra tjejshopping. Den här gången åker vi till Kiel i Nordtyskland. Vi kombinerar småstadshoppingen i mysiga Kiel med ett besök på McArthur Glen Designer Outlet, ett riktigt shoppingparadis.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1: Tidig fredagsmorgon tar vi oss över Öresundsbron mot färjeläget i Rödby. Via färja till Puttgarden är vi snart i Tyskland där vi stannar till för lite shopping vid Bordershop och lunch. Vi riktar nu in siktet på riktigt bra shopping. Vi styr färden mot staden Neumünster. Här ligger McArthur- Glen Designer Outlet där mängder av butiker med kända märkesvaror delar på uppmärksamheten. Här finns kläder, skor, smycken och mycket annat för både damer, herrar och barn. Calvin Klein, Boss, Versace Marc O’Polo, Lacoste och Karl Lagerfeld är bara några av alla butiker. Efter detta exklusiva shoppingtillfälle styr vi färden mot Kiel där vi checkar in på Hotel Astor by Campanile. Nu är kvällen fri för middag och nöjen.

Dag 2: Vi inleder med frukost på hotellet och sedan är förmiddagen fri för shopping i Kiel. Här finns gallerian Sophienhof, varuhuset Karstadt och butiker som Tk Maxx, Gerry Weber och mycket mera. Efter lunch träffas vi för avfärd. Vi stannar till för lite avslutande ”gränsshopping” vid en av gränsbutikerna innan bussen tar oss via Lilla-  och Stora Baelt. Via Köpenhamn och Öresundsbron är vi snart tillbaka i Skåne med shoppinkassarna fulla av spännande varor.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/10BussHotel Astor By CampanileMer än 81 990:-Boka