Skip to main content

Skidresa Italien

Upplev magi under sportlovsveckan 2024 med en enastående resa till Dolomiterna i norra Italien, skräddarsydd av Thells för alla passionerade vintersportälskare där ute!

Ge dig hän åt den fantastiska alpin- och snowboardåkningen som bara väntar på att upptäckas. Välkommen till den lockande dalen och skidparadiset, Val di Sole, där dina skiddrömmar blir verklighet på över 380 km perfekt preparerade pister och 150 moderna liftar. Köp till liftkortet FUNIVIE FOLGARIDA MARILLEVA och få tillgång till skidområdet Folgarida Marilleva. Genom det exklusiva liftkortet "SkiramaSkipass" öppnas dörrarna till en riktig vintersportjuvel, med otroliga områden som Folgarida Marilleva, Pejo, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Adamello Ski, Paganella Ski, Folgaria-Lavarone och Monte Bondone.

Tillsammans bildar Trentinoregionen och den majestätiska Brenta-Dolomiterna ett vinterparadis som är svårt att motså. Här finner du en harmonisk mix av välpreparerade pister som skapar en mångfaldig och spännande skidåkning. De övervägande röda pister ger dig en härlig utmaning, med inslag av blått för den perfekta variationen och även några svarta pister för de riktigt äventyrslystna. Det är som att Madonna di Campiglio, Pinzolo i Val Rendena och Val di Sole tillsammans skapar ett italienskt vinter-eldorado, redo att omfamna dig oavsett om du är nybörjare eller en avancerad åkare. Låt Thells guida dig till den perfekta vintersemestern med pisterna runt detta imponerande skidområde, där varje gäst hittar sin plats i denna vinterdröm.

Välkommen till en resa full av minnen och glädje i hjärtat av Dolomiterna!

Sök resa

Hotellets faciliteter

Wellness Center: Du har fri tillgång till Wellness Center som inkluderar bastu, turkiskt bad och bubbelbad. Observera att för att använda faciliteterna krävs en förbokning. Vid entré tillkommer en kostnad för handduk (5,00 Euro) eller badrock (15,00 Euro) om man ej har detta själv. 

Gym: Under din vistelse erbjuds gym på hotellet.

Skidbuss: Hotellet tillhandahåller en skidbuss som tar dig till och från Daolasa-skidliften. Detta är liftsystemet närmst hotellet. Körs mellan 08-19 varje dag och tar ca 10-15 minuter. 

Pianobar: Under en kväll kan du njuta av pianobar där du kan koppla av till trevlig musik. (förbokas i receptionen)

Pizzakväll: En gång under din vistelse, mellan kl. 16.30-17.30, kan man delta i en pizza-kväll. (förbokas i receptionen)

Skidförvaring: Det finns en skidförvaring med automatisk skobehållare för att hålla dina skor varma och torra.

Gratis Wi-Fi: Du har fri tillgång till trådlöst nätverk under hela din vistelse.

Om du har några frågor eller önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta oss. Ha en fantastisk vistelse!

Dagprogram

Dag 1. Vi startar vår resa på lördag vid lunchtid och beger oss söderut genom Danmark mot färjeläget i Rödby. Lagom till middagstid kör vi ombord och under de 45 min som överfarten tar har vi tid att äta en god middag innan färjan lägger till i Puttgarden. Väl i land kör vi söderut genom de natursköna landskapen Tyskland och Österrike innan vi når Italien. Under resan tar vi regelbundna pauser och våra skickliga yrkeschaufförer ser till att du reser tryggt och bekvämt hela natten.

Dag 2-7. Tidig söndagsmorgon anländer vi  till den charmiga lilla staden Monclassico och vårt fina hotell, Holiday Mountain Boutique.  Här väntar en god frukost innan vi kan hoppa i skidkläderna och ge oss ut i backarna för en första dag av härlig skidåkning! Efter en första dag i skidbacken återvänder vi till hotellet och checkar in. Sedan väntar en vecka med goda middagar varvat med äkta italiensk afterski. Vill man ta det lugnt och koppla av beger man sig till hotellets wellness avdelning eller ut på byns lugna mysiga gator.  

Dag 8-9. När det är dags att säga adjö till detta vinterparadis kan du göra det med en sista skidtur eller utforska den charmiga staden. Vi avslutar resan med en avskedsmiddag på hotellets restaurang, och sedan stiger vi ombord på bussen för hemresan. Samma väg som vi kom, och vi är tillbaka i Sverige på söndag förmiddag, redo att avsluta denna fantastiska resa med underbara minnen i bagaget.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
17/2BussHoliday Mountain BoutiqueMer än 89 990:-BokaMer information